Η Άρτεμις Κοκκινάκη (ή ‘Αrt’ όπως την αποκαλούν οι φίλοι της), είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα, στον τομέα του Package Design.
Με όραμα τον σχεδιασμό προϊόντων με ξεχωριστό χαρακτήρα και ταυτότητα, ίδρυσε το δημιουργικό γραφείο artstudio, το οποίο εξειδικεύεται στον σχεδιασμό συσκευασιών κρασιού, ποτών, τροφίμων και premium προϊόντων παράλληλα με τις γραφίστικες εφαρμογές.
Το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά της συνέβαλλε στη δημιουργία πολλών επιτυχημένων προϊόντων στην Ελληνική και Διεθνή αγορά. 
Το δημιουργικό της έργο περιλαμβάνει πολλές διακρίσεις και βραβεία, καθώς και σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες.

Γιατί στο artstudio

Το artstudio επί 25 συναπτά έτη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης και σχεδιασμού γραφιστικών εφαρμογών με επώνυμα Βrands στην αγορά.
Κατά τη Μελέτη, τη Δημιουργία και την Άναπτυξη ενός Brand, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στο ότι:
•  Kάθε προϊόν έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, που οδηγεί στην ανάλογη στρατηγική σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας που το παράγει.
•  Η διαρκής συνεργασία με τους πελάτες μας είναι πολύ σημαντική, γιατί συμβάλλει μαζί με το Design και την πολυετή εμπειρία μας
στη δημιουργία επιτυχημένων Βrands. 
Ο στόχος μας είναι ...Βrands που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας. 

Η Ομάδα

Η ομάδα του artstudio απαρτίζεται από συνεργάτες που ξεχωρίζουν για τη γνώση του αντικειμένου τους, το ταλέντο, και τη δημιουργικότητα τους. Σήμερα το δημιουργικό έργο του artstudio, περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό γνωστών συσκευασιών και ετικέτων κρασιού στην αγορά, εντύπων, εκδόσεων, ιστοσελίδων και τρισδιάστατων απεικονίσεων.


Strict Standards: Declaration of Application_Model_ContentTemplate::updatePosition() should be compatible with App_Model_Base::updatePosition(array $items) in /home/artstudio/web/artstudio.gr/public_html/application/models/ContentTemplate.php on line 0